Kwaliteit, professionaliteit en veiligheid
Om de benodigde vergunningen te verkrijgen en te behouden, moet ons bedrijf aan strenge eisen voldoen. In alle gevallen zijn de eisen gericht op het bewaken van het kwaliteitsniveau van onze bedrijfsvoering en dienstverlening. Onze vergunningen vormen een garantie voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. En dus ook de waarborg voor úw belangen.
 
Dienstverlening op maat

Zowel particulieren als bedrijven kunnen van de dienstverlening van Heesbeen Recycling gebruik maken. Of het nu gaat om het aanleveren van enkelstuks (huishoudelijk) oud metaal, van metaalafval van bedrijven of een compleet traject van sloop en demontage van machines en apparatuur, onze deskundige medewerkers zorgen voor een snelle, efficiënte en correcte afhandeling.
 

Menselijke maat


De handel in gebruikte metalen is dynamisch en vaak hectisch. En als commercieel bedrijf streven we vanzelfsprekend naar een optimaal bedrijfsresultaat. Maar dat is voor ons geen reden om de menselijke maat uit het oog te verliezen. Integendeel; servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Al meer dan 60 jaar lang.
 
   
   
   
   
     
WelkomKwaliteitInkoopAcceptatiebeleidContainer plaatsingPromofilmOpeningstijdenContact
Copyright Heesbeen Recycling VOF